Couscoussalat med avokado 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Kom de forkogte cous cous i en gryde og hæld kogende vand over som anvist på pakningen, eller kog ris i stedet.
Hæld olivenolie og saften af den halve citron over. Skær blegselleri, agurk, avocado og tomat i små stykker. Klip purløget fint. Bland det hele i den afkølede cous-cous og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 19602 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne