Engelsk brødpudding
Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Et 4 cm dybt, ovnfast 1½ liter fad pensles med smeltet smør eller olie.
Ovnen forvarmes til 180 grader C.
Rosiner lægges i cognac, til al væden er optaget.
Brødet smøres med smør og deles diagonalt.
Læg dem taglagt i fadet.
Fordel rosinerne over brødet. Pisk æg, fløde, mælk, vanilleessens og farin sammen og hæld det over brødet. Lad det trække 10 minutter inden det bages. Drys demerarasukker og kanel over, dæk med alufolie. Bages 20 minutter. Fjern alufolie og bag dem yderligere 20 minutter. Serveres med flødeskum og frugt. |
|
Opskriften er vist 17919 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne