Frikadeller fra Bosnien

Frikadeller fra Bosnien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 æg
2 dl.knap færdigkogt ris
1 dl.mælk
0.5 tsk.stødt kommen
 salt
 olie
 
 yoghurtsovsen:
4 æg
5 dl.yoghurt naturel
1.5 tsk.paprika
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 175-200 grader.

Rør farsen med 1 æg og mælken. Bland de kogte ris i og smag til med salt, peber og kommen. Form store frikadeller af farsen og læg dem i en oliesmurt bradepande og lad dem stege i ca 20 minutter. Ryst panden nu og da.

Pisk æg, yoghurt, paprika og salt sammen. Hæld sovsen rundt om kødbollerne i bradepanden og steg yderligere ca 15 minutter, til omeletsaucen er hævet og har fået en guldgul farve.





karakterer:
Opskriften er vist 40383 gange,
og udskrevet 906 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (85 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-07 00:36:57
Man får ofte kartoffelmos til sådanne retter eller bare brød

  -   2010-10-20 14:51:58
Den virker som en lækker opskrift..:D

  -   2010-02-24 19:02:41
Det brød jeg mig ikke om...."saucen" bliver ligeså stiv som souffle

  -   2008-08-27 20:46:39
Det er lang tid siden, at jeg har lavet noget, der var så underligt, men til gengæld også så lækkert! Klart værd at prøve. Jeg frygtede at saucen ville smage af ommelet men den smager skønt krydret! Vi fik ovnkartofler til...

  -   2007-07-29 19:41:01
ikke noget særligt

  -   2007-03-28 16:54:09
Virkelig lækre!

  -   2005-01-01 01:01:01
tilbehør???

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad får man til? kartofler?

  -   2005-01-01 01:01:01
de er supergode.. prøv dem

  -   2005-01-01 01:01:01
En dejlig ret men tilføj lidt brun farin i sovsen det pifter den op

  -   2005-01-01 01:01:01
Mega lækre!!!