Høns i asparges med kartofler

Høns i asparges med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : annika

Indsendt :      Red :
Høns i asparges med kartofler, billede 4 Høns i asparges med kartofler, billede 1 Høns i asparges med kartofler, billede 2 Høns i asparges med kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1400 g.høne
4 gulerødder
2 løg
 salt
 peber
 
 Sovs:
125 g.smør
4 spsk.hvedemel
1 l.væde, bouillon og aspargesvand
2 ds.asparges
 salt
 peber
 
Opskrift:
Du tager en stor gryde og kommer ca. 8L vand i (hvis du ønsker at have suppe bagefter også ellers bare så hønen er dækket) skræl gulerødderne og skær dem over en eller to gange, tag løgene del dem i to og tag det yderste af og kom så både høne/gulerødder/løgene og salt og peber i vandet. tænd kogepladen på det højeste blus, når det koger skruer du ned så det kan stå og simret/småkoge i 1,5 til 2 timer

Tag så hønen op lad den køle mens du laver den opbagte sovs.

Tag en ny stor gryde lad smørret smelte, kom mel i til du har en mel kugle, så kommer du lidt af suppe vandet i lidt af gangen mens du rører, når du syntes nu er den lige ved at have den rette tykkelse tager du vandet fra den ene dåse asparges og kommer i. smag til og lad den stå mens du plukker hønen, kom så hønsekødet og aspargesene i og varm op.





Beskrivelse:
Var det Tarteletter med høns i asparges du søgte kan du se opskriften her.

karakterer:
Opskriften er vist 84995 gange,
og udskrevet 5141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Du kan godt bruge filet men du kommer til at mangle den gode smag fra suppen. Det kan måske reddes med hønseboullon men den ægte vare er bedst : -)

  -   2005-01-01 01:01:01
Behøver man at bruge en hel kylling, eller kan man godt bruge kyllingefilet?