Høns i asparges med kartofler
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : annika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Du tager en stor gryde og kommer ca. 8L vand i (hvis du ønsker at have suppe bagefter også ellers bare så hønen er dækket) skræl gulerødderne og skær dem over en eller to gange, tag løgene del dem i to og tag det yderste af og kom så både høne/gulerødder/løgene og salt og peber i vandet. tænd kogepladen på det højeste blus, når det koger skruer du ned så det kan stå og simret/småkoge i 1,5 til 2 timer
Tag så hønen op lad den køle mens du laver den opbagte sovs. Tag en ny stor gryde lad smørret smelte, kom mel i til du har en mel kugle, så kommer du lidt af suppe vandet i lidt af gangen mens du rører, når du syntes nu er den lige ved at have den rette tykkelse tager du vandet fra den ene dåse asparges og kommer i. smag til og lad den stå mens du plukker hønen, kom så hønsekødet og aspargesene i og varm op. |
|
Opskriften er vist 84995 gange,
og udskrevet 5141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2005-01-01 01:01:01 Du kan godt bruge filet men du kommer til at mangle den gode smag fra suppen. Det kan måske reddes med hønseboullon men den ægte vare er bedst : -) Stine - 2005-01-01 01:01:01 Behøver man at bruge en hel kylling, eller kan man godt bruge kyllingefilet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne