Italienske karbonader
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Karin Lindhardt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienserne røres godt sammen og farsen formes til karbonader, der vendes i rasp eller mel.
Karbonaderne steges i olie el. margarine i ca. 10 min. Tips: Serveres med pastaskruer, tomatsauce og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 90731 gange,
og udskrevet 2147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (59 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-02 18:09:43 kom et æg i, de var lækre anonym - 2010-05-04 10:58:20 Jeg rører en alm. frikadellefars, tilsætter kryderierne og en tomat skåret i små stykker, og mere revet ost ca.4 spsk. ch - 2008-05-19 14:45:19 Jeg erstattede løget med 1 rød peberfrugt i tern Mia - 2005-01-01 01:01:01 Jeg puttede også et æg i og det blev de bestemt ikke dårligere af. Tuck - 2005-01-01 01:01:01 de smager godt. Jeg lavede dem som små kødboller men der bliver de lidt tørre, så næste gsng kommer jeg et æg i, hvis ikke jeg laver dem som karbonader. ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne