Italienske karbonader

Italienske karbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Karin Lindhardt

Indsendt :      Red :
Italienske karbonader, billede 4 Italienske karbonader, billede 1 Italienske karbonader, billede 2 Italienske karbonader, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
1 tsk.oregano
1 tsk.paprika
1 fedhvidløg
1 lille hakket løg
2 spsk.revet ost
 salt
 peber
 
 olie eller margarine
 
Opskrift:
Alle ingredienserne røres godt sammen og farsen formes til karbonader, der vendes i rasp eller mel.

Karbonaderne steges i olie el. margarine i ca. 10 min.

Tips:

Serveres med pastaskruer, tomatsauce og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 90731 gange,
og udskrevet 2147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (59 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-02 18:09:43
kom et æg i, de var lækre

  -   2010-05-04 10:58:20
Jeg rører en alm. frikadellefars, tilsætter kryderierne og en tomat skåret i små stykker, og mere revet ost ca.4 spsk.

  -   2008-05-19 14:45:19
Jeg erstattede løget med 1 rød peberfrugt i tern

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg puttede også et æg i og det blev de bestemt ikke dårligere af.

  -   2005-01-01 01:01:01
de smager godt. Jeg lavede dem som små kødboller men der bliver de lidt tørre, så næste gsng kommer jeg et æg i, hvis ikke jeg laver dem som karbonader. ;-)