Couscoussalat med avokado
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Indsendt af : Mariane Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom couscousgrynene i en stor skål.
Hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække i ca. 5 min.
Rør i grynene med en gaffel.
Lad grynene køle af.
Hæld kogende vand over tomaterne og lad dem trække ca. 5 min. Hæld vandet fra og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle. Hak tomaterne med en kniv. Vend tomater og citronsaft og løg og hvidløg og salt og peber i de kogte couscousgryn. Couscoussalat: Hæld fetaen til afdrypning i en sigte. Del avokadoerne på langs og fjern stenene. Fjern skrællen og skær avokadokødet i små tern og vend dem i den krydrede couscous sammen med fetatern Tips: Kan bruges som tilbehør til kød og brød |
|
Opskriften er vist 108417 gange,
og udskrevet 2512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2017-06-11 15:06:13 Super lækker salat lavet mange gange. Line - 2016-04-08 18:06:17 Det er virkelig ærgerligt, denne fantastiske salat ikke har fået flere kommentarer, så her kommer der lige en: Den er virkelig god, simpel og lækker. Har masser af smag, og couscousen bliver absolut ikke kedelig :-) Simone - 2013-11-13 15:53:23 Super lækker salat jeg brugte dog kun 3 avokadoer og et fed hvidløg Per - 2011-03-29 16:09:05 Bruger du tomater i olie er det ikke nødvendigt at bløde dem op i kogende vand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne