Couscoussalat med avokado

Couscoussalat med avokado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mariane

Indsendt :      Red :
Couscoussalat med avokado, billede 4 Couscoussalat med avokado, billede 1 Couscoussalat med avokado, billede 2 Couscoussalat med avokado, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.forkogte couscousgryn
2.5 dl.kogende vand
0.5 tsk.groft salt
 
3 dl.kogende vand
100 g.soltørrede tomater
1.5 tsk.fintrevet citronskal
1 spsk.friskpresset citronsaft
2 finthakkede salatløg
1 lille knust hvidløg
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
200 g.feta i tern
4 modne avokado
 
Opskrift:
Kom couscousgrynene i en stor skål. Hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække i ca. 5 min. Rør i grynene med en gaffel. Lad grynene køle af.

Hæld kogende vand over tomaterne og lad dem trække ca. 5 min. Hæld vandet fra og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle. Hak tomaterne med en kniv.

Vend tomater og citronsaft og løg og hvidløg og salt og peber i de kogte couscousgryn.

Couscoussalat:
Hæld fetaen til afdrypning i en sigte. Del avokadoerne på langs og fjern stenene. Fjern skrællen og skær avokadokødet i små tern og vend dem i den krydrede couscous sammen med fetatern

Tips:

Kan bruges som tilbehør til kød og brød





karakterer:
Opskriften er vist 108417 gange,
og udskrevet 2512 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-11 15:06:13
Super lækker salat lavet mange gange.

  -   2016-04-08 18:06:17
Det er virkelig ærgerligt, denne fantastiske salat ikke har fået flere kommentarer, så her kommer der lige en: Den er virkelig god, simpel og lækker. Har masser af smag, og couscousen bliver absolut ikke kedelig :-)

  -   2013-11-13 15:53:23
Super lækker salat jeg brugte dog kun 3 avokadoer og et fed hvidløg

  -   2011-03-29 16:09:05
Bruger du tomater i olie er det ikke nødvendigt at bløde dem op i kogende vand.