Ingefærkylling med citrongræs
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indonesien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i små stykker, og gnid dem godt med salt. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Ingefæren skrælles og skæres i tynde strimler. Den nederste del af det skyllede citrongræs skæres ligeledes i fine strimler.
Varm olien i en forholdsvis stor gryde og steg løg og hvidløg klare. Tilsæt rejepastaen og giv den et kort opkog. Kom så ingefær og citrongræs ved og lad alt simre i ca. 5 minutter. Så lægges kødstykkerne i gryden, og kokosmælken tilsættes. Smag til med salt, peber og sukker. Lad retten snurre for svag varme i 20 – 30 minutter, indtil kyllingestykkerne er helt gennemstegte. Tips: Hvis man kan lide stærk mad, kan man finthakke friske chilipebre og komme dem i retten lige inden serveringen. Citrongræsset som giver retten en helt speciel aroma, kan eventuelt fjernes, lige inden serveringen – i så fald skal man nøjes med at skære det i korte stykker, og ikke i strimler – som anført i opskriften |
|
Opskriften er vist 11330 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne