Kalvebrisler eller kalvehjerne i brunet smør

Kalvebrisler eller kalvehjerne i brunet smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Elena

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalvebrisler eller hjerne
 vand
 vineddike
 salt
 citronsaft
300 g.smør
0.5 dl.vineddike eller citronsaft
 sort peber
 hvedemel
1 spsk.olie
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Udblød brisler eller hjerne i koldt vand, derefter lægges de i koldt vand tilsat 3 spsk eddike pr. liter. Fjern forsigtigt så meget af den ydre hinde som er muligt, uden at rive hjernene eller brislerne i stykker. Rens brislerne eller hjernerne ved at skære alle uregulære stykker og vedhæng fra. Brislerne eller hjernerne lægges i en gryde og dækkes med vand, tilsæt salt og saften fra en 1/2 citron og lad det snurre uden låg i 15 min. Tag brislerne eller hjernerne op og lad den dryppe af og dup dem tørre på køkkenrulle.

SMØRSAUCEN:
Smelt 12 spsk smør i en lille gryde. Sæt eddiken over i en gryde og lad det koge ind, til der kun er en spsk tilbage. Brun det klarede smør og hæld den indkogte eddike i. Smag til med salt og peber. Brislerne eller hjernerne lægges i og gennemvarmes.





karakterer:
Opskriften er vist 11720 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu