Kalvebrisler eller kalvehjerne i brunet smør
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Elena Indsendt : Red : |
|
|
Udblød brisler eller hjerne i koldt vand, derefter lægges de i koldt vand tilsat 3 spsk eddike pr. liter. Fjern forsigtigt så meget af den ydre hinde som er muligt, uden at rive hjernene eller brislerne i stykker. Rens brislerne eller hjernerne ved at skære alle uregulære stykker og vedhæng fra. Brislerne eller hjernerne lægges i en gryde og dækkes med vand, tilsæt salt og saften fra en 1/2 citron og lad det snurre uden låg i 15 min. Tag brislerne eller hjernerne op og lad den dryppe af og dup dem tørre på køkkenrulle.
SMØRSAUCEN: Smelt 12 spsk smør i en lille gryde. Sæt eddiken over i en gryde og lad det koge ind, til der kun er en spsk tilbage. Brun det klarede smør og hæld den indkogte eddike i. Smag til med salt og peber. Brislerne eller hjernerne lægges i og gennemvarmes. |
|
Opskriften er vist 11720 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne