Nyreragout 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvenyre Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Elena Indsendt : Red : |
|
|
Nyrerne flækkes, renses og skæres i terninger. Salt og peber drysses over. Hakket løg og nyrer brunes i smør, melet drysses over og de øvrige ingredienser tilsættes. Retten småsnurrer under låg 30-45 min. til nyrerne er møre, evt. spædes lidt mere vin ved.
Retten serveres med ris og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 14109 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne