Bezelye ezme corbasi (Ærtesuppe)
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Svits grønsagerne, undtagen ærterne i smørret.
Hæld derefter bouillon og krydderier i og kog til det er mørt.
Ærterne tilsættes og koges nogle minutter til de er møre.
Purer suppen, tilsæt mælk og varm den op.
|
|
Opskriften er vist 19606 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-19 18:34:47 Jeg undlod selleri, da jeg ikke havde det-men kom i stedet for en kartoffel og en gulerod mere i! Det er dejlig cremet og virkelig god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne