Bezelye ezme corbasi (Ærtesuppe)

Bezelye ezme corbasi (Ærtesuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.grønne ærter friske eller frosne
1 løg hakket
1 kartoffel skåret i terninger
100 g.selleri skåret i terninger
1 gulerod skåret i terninger
1 spsk.smør
1 l.bouillon
1 laurbærblad
 salt
 peber
2 spsk.tørret mynte
1 dl.mælk eller fløde
 
Opskrift:
Svits grønsagerne, undtagen ærterne i smørret. Hæld derefter bouillon og krydderier i og kog til det er mørt. Ærterne tilsættes og koges nogle minutter til de er møre. Purer suppen, tilsæt mælk og varm den op.





karakterer:
Opskriften er vist 19663 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-19 18:34:47
Jeg undlod selleri, da jeg ikke havde det-men kom i stedet for en kartoffel og en gulerod mere i! Det er dejlig cremet og virkelig god!