Chokoladebiscotti (fedtfattig)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : My Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 57119 gange,
og udskrevet 1784 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (47 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-14 17:00:14 De er bare super lækre. Jeg brugte citronskal i stedet for appelsin, da jeg ikke kunne finde usprøjtede appelsiner i butikken. Det gav et lige så fint resultat. Fik thumbs up af en italiensk mama ;-) Ang. hårdheden er det vist bare sådan disse kager skal være. Lige til at dyppe i en kop kaffe eller kakao. Sille - 2011-02-09 17:38:45 Jeg glæder mig til at lave den. slikmunden - 2010-09-17 08:26:42 Lækre, men for hårde. Måske fik de lidt for lang tid i ovnen eller? Bella - 2010-09-16 13:36:12 Nøøøj de er gode!!!! Som Bikke længere nede på siden gjorde, puttede jeg kun 2 æg i og udelod æggeblommen. Puttede halvt grahamsmel og halvt hvedemel i og kun 200 g sukker. Som "erstatning" for æggeblommen, kom jeg saft fra den halve appelsin i. Smager fantastisk. Celine 12 år - 2009-10-22 12:22:44 Jeg syntes de er rigtig gode.. Jeg lavede dem igår fordi jeg kedede mig og ingen var hjemme.. Mine småkager blev bare brændte.. Jeg gjorde det der stod men de fik for meget ); Bikke - 2009-05-30 14:48:12 Jeg droppede æggeblommen, kom halvt grahamsmel/halvt hvedemel i, halvt hk. chokolade/halvt kakao og kun 200 g. sukker. De er simpelthen fantastiske! Kan varmt anbefale dem(næste gang dropper jeg også et æg og kommer noget saft fra appelsinen i, istedet) Michelle - 2008-12-18 20:13:28 De er helt fantastiske, og folk beder altid om opskriften. Jeg erstatter kakaoen med 50-100 g grofthakket mørk chokolade (>70% kakao) og halverer sukkermængden. Tak for super opskrift Chi - 2007-10-06 01:14:24 .. til hende med væsken, kulde hjælper på alt bindeværk ;) mig - 2005-01-01 01:01:01 de smagte rigtig godt!!! ... - 2005-01-01 01:01:01 Glæder mig til at lav dem. anonym - 2005-01-01 01:01:01 mine mislykkedes totalt!! hvordan skal 3 æg kunne binde så meget sammen?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 de smager rigtig godt, jeg har ikke kommet mandler i minne men de er rigtig gode anonym - 2005-01-01 01:01:01 de smager alt for godt!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne