Raclette med Camembert

Raclette med Camembert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Brie - Camembert

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 flute
400 g.Camembert
 
2 æg
5 spsk.fløde
100 g.rasp
50 g.koldt smør
4 spsk.olie
8 spsk.solbærsyltetøj
 
Opskrift:
Flutene skæres i skrå tykke skiver og ristes ovenpå raclettegrillen.

Camemberten skæres i 1 cm tykke skiver og anrettes på et fad.

Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden og raspen blandes i.

Smørret skæres ud i små klumper og anrettes på en tallerken. Olien hældes i en lille skål og syltetøjet hældes i en skål og stilles på bordet.

Lidt olie varmes i den lille pande. Osteskiverne lægges i, der hældes lidt æggemasse henover og øverst fordeles nogle smørklumper. Det hele steges til æggemassen er gylden og spises med flutes og solbærsyltetøj.

Tips:

I stedet for det obligatoriske solbærsyltetøj kan man servere halverede udstenede vindruer til.





karakterer:
Opskriften er vist 19000 gange,
og udskrevet 529 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu