Raclette med Camembert
Hovedingrediens : Oste - Brie - Camembert Indsendt : |
|
|
Flutene skæres i skrå tykke skiver og ristes ovenpå raclettegrillen.
Camemberten skæres i 1 cm tykke skiver og anrettes på et fad. Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden og raspen blandes i. Smørret skæres ud i små klumper og anrettes på en tallerken. Olien hældes i en lille skål og syltetøjet hældes i en skål og stilles på bordet. Lidt olie varmes i den lille pande. Osteskiverne lægges i, der hældes lidt æggemasse henover og øverst fordeles nogle smørklumper. Det hele steges til æggemassen er gylden og spises med flutes og solbærsyltetøj. Tips: I stedet for det obligatoriske solbærsyltetøj kan man servere halverede udstenede vindruer til. |
|
Opskriften er vist 19000 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne