Sehriye Corbasi (Fyldig landsuppe)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Løg og champignon hakkes. Løgene svitses i margarinen i en gryde. Kødet kommes i og svitses med. Champignon, tomater, bouillon, paprika og salt tilsættes. Retten småkoger under låg i 10 min. Suppehorn kommes i, og retten snurrer yderligere 10 min. Hakket peberfrugt og persille tilsættes. Retten koger endnu 2 min.
Tips: Udtales "SJEHRIJÆ TJORBASE". |
|
Opskriften er vist 14625 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer halit - 2005-01-01 01:01:01 prøv eventuelt at finde den originale pasta den staveas. sehriye. kan købes i udenlandske grønthandler halit - 2005-01-01 01:01:01 god fyldig suppe, prøv med lidt tyrkisk yoghurt, en lille ske på kanten af tallerkenen. hvis yoghurten er lidt for tyk så tilsæt lidt koldt vand og rør rundt Anette - 2005-01-01 01:01:01 det er en god suppe med masse god indhold.. tjebab Jesper - 2005-01-01 01:01:01 God suppe - men kan godt bruge et ekstra lille pift, f.eks. mere paprika eller jalapeneos/chilli der kan tilføjes sammen med kødet! tina - 2005-01-01 01:01:01 den er bare rigtig god, prøv også at tilsætte tandoori india spice krydderi fra santa maria |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne