Æblepizza
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og mælken hældes i. Mælkeblandingen hældes i en skål. Når mælkeblandingen er lun, smuldres gæren i. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes i lidt efter lidt. Dejen stilles til hævning med et viskestykke over i 1 time.
Dejen rulles ud til den er ½ cm tyk. Lægges på en bradepande med bagepapir. Abrikosmarmeladen smøres på bunden. Æblerne udhules og skæres i tynde skiver. Æblerne lægges på og pensles med smør. Rosiner, kanel og perlesukker drysses over. Bagetid: ca. 20 min. På midterste rille ved 225 grader. Pizzaen serveres lun med vaniljeis eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 9880 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne