Spansk Æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Jack Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Hak kartoflerne groft og kog dem i max. 5min.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem hårdt sammen med mælk, salt og peber.
Hak løget fint og tilsæt æggemassen.
Steg derefter kyllingekødet til det er gyldenbrunt. Hæld kartoflerne i et ildfast fad, fordel dem jævn.
Herefter kommer du kyllingekødet på og til sidst hælder du æggemassen over.
Sæt den i en forvarmet ovn på 200 grader. Og bag den i 15min. Drys osten over og giv enddu 5min. Tips: Serveres med tomatketchup |
|
Opskriften er vist 25127 gange,
og udskrevet 644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Laura2 - 2007-08-24 07:55:36 Den er rigtig god, min familie elskede den da jeg serverede, min lillesøster var lidt skeptisk, men den var god, det er bare som om at den mangler bare en lille smule smag! Jeanette Goldtsche - 2005-01-01 01:01:01 Lyder rigtig lækker den skal mine børn og jeg prøve Suzanne Jacobsen - 2005-01-01 01:01:01 Ja, den er god. Men prøv at komme lidt soltørrede tomater i. Det er rigtig godt... Le Chef - 2005-01-01 01:01:01 Super fed opskrift. Ulla B. Bentzen - 2005-01-01 01:01:01 mhmm... men for lidt ost! Jack Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Karfofler=Kartofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne