Spansk Æggekage

Spansk Æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Jack Hansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
1 dl.mælk
1 Løg
4 mellem kartofler
100 g.mellemskært kyllingekød
50 g.mozzarella
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak kartoflerne groft og kog dem i max. 5min. Slå æggene ud i en skål og pisk dem hårdt sammen med mælk, salt og peber. Hak løget fint og tilsæt æggemassen. Steg derefter kyllingekødet til det er gyldenbrunt. Hæld kartoflerne i et ildfast fad, fordel dem jævn. Herefter kommer du kyllingekødet på og til sidst hælder du æggemassen over.

Sæt den i en forvarmet ovn på 200 grader. Og bag den i 15min. Drys osten over og giv enddu 5min.

Tips:

Serveres med tomatketchup





karakterer:
Opskriften er vist 25127 gange,
og udskrevet 644 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-24 07:55:36
Den er rigtig god, min familie elskede den da jeg serverede, min lillesøster var lidt skeptisk, men den var god, det er bare som om at den mangler bare en lille smule smag!

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder rigtig lækker den skal mine børn og jeg prøve

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja, den er god. Men prøv at komme lidt soltørrede tomater i. Det er rigtig godt...

  -   2005-01-01 01:01:01
Super fed opskrift.

  -   2005-01-01 01:01:01
mhmm... men for lidt ost!

  -   2005-01-01 01:01:01
Karfofler=Kartofler