Flødekartofler med skinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Riddo Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartofler, og skær dem i skiver fordel dem i et ildfast fad. pil løgene og skær dem i stykker (ikke alt for små). fordel dem ud kartoflerne og gør det samme med skinken. Fordel mælk og fløde ud over det hele og sæt det i oven ved 175 grader i 55 minutter. Derefter tager de ud og der fordeles cherrytomater og lidt ost ud over. fadet sættes i ovnen endnu 5-7 minutter. Og retten er færdig!
|
|
Opskriften er vist 21759 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer den madglade - 2005-01-01 01:01:01 lyder god anonym - 2005-01-01 01:01:01 smader god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne