Kalvesteg med pikante kartofler og rødkålsalat
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalvesteg:
Kalveklump eller kalvetyksteg omvindes med bacon og snøres. Brunes af i en gryde og krydres med salt og peber. Bouillon tilsættes og kalven simrer 2-3 timer. Kartofler: Kartoflerne skrælles og skæres i både på langs. De hældes i et ildfast fad og olie, salt, peber og oregano tilsættes. Kartoflerne skal have 40 minutter. ved 250 grader C. alm. ovn. I et andet ildfast fad laves peberfrugter: Smalle strimler af røde, grønne og gule blandes med olie, hakket hvidløg, salt og peber og sættes ind i ovnen ved siden af kartoflerne. De skal have 30 minutter. Kartofler og peberfrugt afkøles helt og blandes forsigtigt sammen i en skål. Fetaost og sorte oliven drysses over. Rødkålssalat: Rødkål snittes fint. Appelsiner afskalles og skæres i små stykker. Valnøddekerner, rosiner og tyttebærsyltetøj tilsættes og salaten pyntes med pistace-nødder. Kødet tages op og skyen sigtes og jævnes med en smørbolle. Smages til med salt og peber og gives evt. kulør. |
|
Opskriften er vist 76904 gange,
og udskrevet 2980 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne