Kalvekød i vin- og kapers sauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : |
|
|
Gnid kødet med salt og peber og brun det godt på alle sider i en gryde i olien. Tilsæt vin, vand og citronen, skåret i tynde skiver. Pil løget og skær det i skiver, skræl den ene gulerod og skær den i mindre stykker. Pil og hak hvidløget. Kom persille, timian og grønsager i gryden og lad det koge igennem, så lidt af vinens syre fordamper. Læg låg på og lad kødet simre mørt på 40-50 min. - det afhænger af stegens tykkelse.
Skræl imens den sidste gulerod, skær den i tynde strimler og snit forårsløgene fint på langs. Tag kødet op og pak det i folie. Gnid saucen gennem en sigte. Kom de snittede grønsager i saucen og lad dem mørne på 5-6 min. under låg. Kom kapers i saucen og smag den til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver og server disse med grønsagssaucen og hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 12184 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne