Italienske kødboller i pestosovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : paciphae Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet sammen med hvidløg, æg, rasp, parmesan, basilikum, salt og peber. Form farsen til små kødboller og tril dem i hvedemel. Steg kødbollerne på en pande i 5 minutter ved god varme. Ryst panden jævnligt.
Kom tomat og pesto i en gryde, og lad det simre i 5 minutter for svag varme. Smag til med basilikum, salt og peber. Ibland kødbollerne. Serveres med frisk pasta, lækkert brød og evt. lidt revet parmesan. |
|
Opskriften er vist 30243 gange,
og udskrevet 1056 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer kimmaja - 2011-12-20 14:14:38 smagte godt og nemt og lave og mine gæster var vilde med det så tak for mad carsten.sand - 2007-09-20 14:02:25 Rigtige italienske Polpetti, som de kendes fra Puglia-provinsen, har langt flere ingredienser! Der SKAL simpelthen små kapersbær i samt grovhakket persille sammen med basilikum. Mvh Carsten Sand, kok Pernille - 2007-03-14 20:23:23 Smager dejligt, svits evt lidt løg før du kommer tomaterne i gryden. Jeg serverede frisk pasta og tomatsalat til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne