Kalvesteg med pinot
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Stik nellikerne ind i kalvestegen. Gnid stegen med salt, og drys den med lidt chilipeber. Smelt smør og olivenolie i en gryde. Brun stegen på alle sider ved god varme. Tilsæt vinen, og skru ned for varmen. Sæt låg på, og lad stegen simre i 1 ½ - 2 timer. Vend stegen ind imellem. Server stegen i skiver med en blanding af kogte grøntsager, f.eks. gulerødder, zucchini, kartofler, blomkål, pastinak. Grøntsagerne skæres i terninger og koges møre. Vandet hældes fra og de vendes i lidt olivenolie og drysses med salt og hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 19591 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne