Mælkebraiseret kalveklump med ingefær
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Brun kødet godt af i det meget varme fedtstof - det skal blive brunt ikke gråt
Drys med salt og peber
tilsæt hvidløg, ingefær og løg - sauterer med et par minutter
Tilsæt eddiken - lad den koge næsten væk
Tilsæt hvidvinen - og lad den koge lidt ind
Tilsæt mælken - lad den koge op (MÆLKEN VIL SKILLE - DET ER MENINGEN)
Lad det koge under låg ved svag varme indtil kødet er mørt -— ca. 1½ time — vend kødet ind imellem
Tag kødet op - jævn saucen med maizena og smag den til
Kødet skæres i tynde skiver — og lægges tilbage i saucen eller serveres a part.
Server ris eller kartofler til samt evt. hindbærkål eller orangekål |
|
Opskriften er vist 10769 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne