Røget okseinderlår med fennikelsalat
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Læg de tynde skiver kød ved siden af hinanden på et fad eller på 4 små tallerkner.
Skær de to fennikler i helt tynde skiver med en skarp kniv eller brug den side af et rivejern hvor man skærer skiver. Skyl dild, basilikum og persille. Riv bundterne i stykker og kom dem i en blender sammen med peberkornene, et presset hvidløgsfed og olivenolien. Blend det hele til en ensartet grøn dressing og smag til med salt og peber. Kom dressingen i en skål og vend forsigtigt de tynde skiver fennikel ned i. Lad skiverne stå og trække i 20 minutter. Bruchetta: Rist de 8 skiver brød 3-4 minutter i en 200 grader C varm ovn. Tag brødene ud og pres ved hjælp af en hvidløgspresser et fed hvidløg ud på hver skive og hæld også en skefuld olivenolie over hver skive. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på brødet. Sæt så brødet i ovnen igen 4-5 minutter stadig ved 200 grader C. Tag dem ud, krydr med salt og peber og pynt med frisk basilikum. Server brødene lune til de tynde skiver røget okseinderlår og giv fennikelsalaten til |
|
Opskriften er vist 13081 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne