Røget okseinderlår med fennikelsalat

Røget okseinderlår med fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.tyndtskåret røget dansk okseinderlår
 
2 fennikel
1 bdt.dild
1 bdt.basilikum
1 bdt.bredbladet persille
5 madagaskar peberkorn
1 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
 Bruchetta:
8 skiveritaliensk brød
8 fedhvidløg
8 spsk.olivenolie
4 store tomater
1 bdt.basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg de tynde skiver kød ved siden af hinanden på et fad eller på 4 små tallerkner.

Skær de to fennikler i helt tynde skiver med en skarp kniv eller brug den side af et rivejern hvor man skærer skiver.

Skyl dild, basilikum og persille. Riv bundterne i stykker og kom dem i en blender sammen med peberkornene, et presset hvidløgsfed og olivenolien. Blend det hele til en ensartet grøn dressing og smag til med salt og peber.

Kom dressingen i en skål og vend forsigtigt de tynde skiver fennikel ned i. Lad skiverne stå og trække i 20 minutter.

Bruchetta:
Rist de 8 skiver brød 3-4 minutter i en 200 grader C varm ovn. Tag brødene ud og pres ved hjælp af en hvidløgspresser et fed hvidløg ud på hver skive og hæld også en skefuld olivenolie over hver skive. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på brødet. Sæt så brødet i ovnen igen 4-5 minutter stadig ved 200 grader C. Tag dem ud, krydr med salt og peber og pynt med frisk basilikum.

Server brødene lune til de tynde skiver røget okseinderlår og giv fennikelsalaten til





karakterer:
Opskriften er vist 13081 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu