Forår i Thailand
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Grønsagerne renses og derefter udskæres i bred julienne.
Kødet udskæres i tern 2x2 cm. og brunes.
Bouillon, soya, ingefærsaft, karrypasta, ketchup og sukker koges op. Gulerødder, blegselleri og rød peber tilsættes, koges i 5 min. forårsløg, bambusskud og sukkerærter tilsættes retten. Kødet tilsættes retten og retten jævnes. Retten smages til med salt. |
|
Opskriften er vist 36706 gange,
og udskrevet 1055 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (24 stemmer) |
|
Kommentarer den nye - 2012-01-19 19:16:10 Øh jeg er bare i tvivl om det er en suppe eller hvad?? 6.b Hjemkundskabs lærer - 2010-08-24 15:49:08 Hej. Denne opskrift er fantasktisk! denne opskrift ville jeg lave sammen med børnene i 6.b den printer jeg ud. MVH Susanne . anonym - 2010-01-25 15:18:20 den er super god lækker Pips - 2009-04-21 09:27:49 Har dog aldrig oplevet en thai-ret med MARGARINE, suk. Brug dog 1 spsk olie i stedet! andrea - 2007-03-21 12:39:37 det lyder som noget hele min familie kan lide, den prøver vi. test smageren! - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift lyder eksotisk og lækker.. den printer jeg ud! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne