Forår i Thailand

Forår i Thailand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
115 g.gulerødder
50 g.bambusskud
50 g.sukkerærter
40 g.blegselleri
40 g.rød peberfrugt
40 g.forårsløg, stilke
15 g.margarine
0.33 tsk.rød karrypasta
1 tsk.sukker
1 dl.ketchup
2 spsk.ingefærsaft
2 spsk.soya
4 spsk.maizena
1 l.hønsebouillon
 salt efter smag
 ris som tilbehør
 
Opskrift:
Grønsagerne renses og derefter udskæres i bred julienne. Kødet udskæres i tern 2x2 cm. og brunes.

Bouillon, soya, ingefærsaft, karrypasta, ketchup og sukker koges op. Gulerødder, blegselleri og rød peber tilsættes, koges i 5 min. forårsløg, bambusskud og sukkerærter tilsættes retten. Kødet tilsættes retten og retten jævnes.

Retten smages til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 36743 gange,
og udskrevet 1056 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-19 19:16:10
Øh jeg er bare i tvivl om det er en suppe eller hvad??

  -   2010-08-24 15:49:08
Hej. Denne opskrift er fantasktisk! denne opskrift ville jeg lave sammen med børnene i 6.b den printer jeg ud. MVH Susanne .

  -   2010-01-25 15:18:20
den er super god lækker

  -   2009-04-21 09:27:49
Har dog aldrig oplevet en thai-ret med MARGARINE, suk. Brug dog 1 spsk olie i stedet!

  -   2007-03-21 12:39:37
det lyder som noget hele min familie kan lide, den prøver vi.

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift lyder eksotisk og lækker.. den printer jeg ud!