Oksecarpaccio med estragon-dressing
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Italien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på fire tallerkner og krydr med salt og peber.
I en skål røres æggeblomme med dijonsennep, hvorefter limejuice piskes i. Så røres olie i lidt efter lidt, og der smags til med salt og peber. Pil løget og skær det i helt fine tern. Hak så estragon fint, og kom begge dele i dressingen og rør. Fordel nu dressingen over kødet. Skyl rucola-salaten og riv den i fine bidder som fordeles i kanten af tallerknerne. Til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesan. Tips: Servers med en godt italiensk brød til. |
|
Opskriften er vist 16984 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne