Oksecarpaccio med estragon-dressing

Oksecarpaccio med estragon-dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pålægs-tyndt skåret mørt oksefilét
 
1 stor æggeblomme
2 tsk.dijonsennep
3 tsk.limejuice
3-4 spsk.olivenolie
1 skalotteløg
1 bdt.estragon
1 bdt.rucolasalat
100 g.parmesanost i skiver
 salt
 friskkværnet peber
 
 Italiensk brød
 
Opskrift:
Fordel de tyndtskårne skiver oksefilet på fire tallerkner og krydr med salt og peber.

I en skål røres æggeblomme med dijonsennep, hvorefter limejuice piskes i. Så røres olie i lidt efter lidt, og der smags til med salt og peber.

Pil løget og skær det i helt fine tern. Hak så estragon fint, og kom begge dele i dressingen og rør. Fordel nu dressingen over kødet.

Skyl rucola-salaten og riv den i fine bidder som fordeles i kanten af tallerknerne. Til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesan.

Tips:

Servers med en godt italiensk brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 16984 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu