Røget okseinderlår med fennikelsalat 02
Hovedingrediens : Oksekød - Bresola Indsendt : Red : |
|
|
Fennikelsalat:
Kom krydderurterne, peberkorn, hvidløg, olie og salt i en minihakker/blender og hak ca 1 min til dressingen og fennikel er findelt. Smag til. Vend forsigtig dressing og fennikel sammen og lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca 20 min. Croutoner: Fordel imens brødtern og smør i en lille bradepande. Rist dem midt i ovnen ca 12 min ved 225 grader - vend brødternene 3-3 gange. Anret fennikelsalaten på et fad & server den sammen med croutoner til skiver af røget okseinderlår. |
|
Opskriften er vist 10651 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne