Purèkager fra Pakistan
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn Oprindelsesland : Pakistan Indsendt : Red : |
|
|
Mannagryn, hvedemel, bagepulver og sukker piskes sammen med vandet. Olien / Margarinen varmes op på en pande og der kommes 1 eller 2 skefulde dej på panden. De små pandekager steges på begge sider, til de er pænt gyldenbrune. Man kan også blande nødder, pistaciemandler, solsikkekerner eller rosiner i dejen eller du kan spise dem til kagerne.
|
|
Opskriften er vist 26800 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (52 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-12-08 14:53:07 Lyder lidt som en slags pandekage.. Ukendt - 2012-05-30 16:51:50 Det bestemmer du selv. Tror det er bedst med noget koldt vand :D anonym - 2011-01-12 22:23:19 man steger altid i olie stupid, og hvis du vil koge den så bruge vandet ;) anonym - 2010-10-17 20:13:25 vand eller olie til at stege i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne