Engelsk bøf i folie
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : England Indsendt af : Riddo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg bøfferne 1 minut på hver side på en tør pande, derefter drysses de med salt og peber. Rør hvidløgssmør, citronskal og persille (porrer) sammen og skær tomaterne i skiver. Læg hver bøf på et stykke alufolie og fordel tomatskiver, smør og persille (porrer) ovenpå. Luk folien som en konditorpakke og læg pakken på en plade, som sætter i ovnen på 225 grader C. alm. ovn (forvarmet) i 5-7 minutter.
Server bøfferne i pakkerne og brug stegeskyen som sauce sammen med tilbehøret. Tips: TILBEHØR: bagt kartoffel og salat Der kan evt. hældes lidt rødvin i pakkerne inden de kommer i ovnen. |
|
Opskriften er vist 79363 gange,
og udskrevet 1991 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (90 stemmer) |
|
Kommentarer Helga og Svend - 2015-03-27 08:17:47 Resultatet bliver endnu bedre med svinemørbrad i stedet for okse. Dog fantastisk ret med begge kødtyper. Harry Poulsen - 2011-05-01 18:03:15 Men engelsk bøf/entrcöte/oksemørbrad er jo færdigstegt efter 1 minut på hver side. Efter turen på panden skal hvidløgssmør,citronskal og persille samt tomater arrangeres. Og serveres. Indpakning i folie og en tur i en 225 gr. (forvarmet) i 5 - 7 minutter er jo fuldstændig ødelæggende for slutresultatet. Elisabeth Antonsen - 2007-01-31 16:03:41 Det er en rigtig god opskrift, men 5-7 minutter er i underkanten, hvis bøfferne er ret store. Et kvarter er mere passende, med mindre man holder af meget rødt kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne