Bulgur

Bulgur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt af : nickie.plys

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kopgrov Bulgur (pilavbulgur)
2-3 løg
1 bouillonterning
3 spsk.smør
1 ds.kikærter
2-3 spsk.tomatpure
3 kopvand
 
Opskrift:
Først steger du løg og smør så tilsætter du bouillonen smuldre den. Skyl kikærterne i vand. Tilsæt tomatpureen til løgene og hæld så bulguren og kikærterne i og vandet. Kom låg på og lad det stå ved svag varme.

NB ikke rør i det bare lad det stå en 1/2 times tid til du kan se vandet er trukket ind i bulguren og den er blød og ser pæn ud.





karakterer:
Opskriften er vist 56395 gange,
og udskrevet 722 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-11 12:58:30
kom nogle billeder ind så man kan se hvad det er