Bulgur
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : nickie.plys Indsendt : Red : |
|
|
Først steger du løg og smør så tilsætter du bouillonen smuldre den.
Skyl kikærterne i vand.
Tilsæt tomatpureen til løgene og hæld så bulguren og kikærterne i og vandet. Kom låg på og lad det stå ved svag varme.
NB ikke rør i det bare lad det stå en 1/2 times tid til du kan se vandet er trukket ind i bulguren og den er blød og ser pæn ud. |
|
Opskriften er vist 56338 gange,
og udskrevet 722 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer kathrine smed - 2013-01-11 12:58:30 kom nogle billeder ind så man kan se hvad det er |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne