Fedtfattig tunsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : am Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tunen drænes for vand gennem en si.
Rør den græske yoghurt med vand, de grofthakkede løg samt salt og peber. Til slut vendes den drænede tun i og smages til med friskpresset citronsaft. servers med hvidt brød eller knækbrød. Tips: super nem at lave og smager fantastisk! |
|
Opskriften er vist 183452 gange,
og udskrevet 2712 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2021-08-18 11:36:01 Det kan anbefales at tilsætte et hårdkogt æg i tern og en halv teskefuld dijonsennep. Reincke - 2012-07-20 14:10:39 Husk nu at majs har et højt glykemiskt index, så er det slanke mad, så spar på majsen, og selvfølgeligt ingen hvidt brød. birgitte - 2012-07-03 17:46:39 super kanon tun muss onsker man en lidt stiver konsistens så brug man 1-2 udblødt husplads som røres i tun mussen anonym - 2011-04-26 18:16:23 ærter, majs og peberfrugt pifter det hele op! ;-) Rune - 2010-10-14 00:01:43 Den får helt sikkert et løft hvis man krydrer den lidt. Jeg kan godt lide at bruge stødt chili, stødt tørret ingefær, og tørret dild. Kapers og æg fungerer også rigtigt godt med tun. anonym - 2010-09-01 14:45:04 Mindre løg mere tun og majs så er den super god.. Laura - 2010-03-15 17:25:55 Jeg har brugt græsk yougurt 2 % og så har jeg kommet rødløg i fremfor alm løg, samt majs og rød peber. Mums. anonym - 2010-01-13 13:11:10 Jeg bruger fromage frais ca 100g til en dåse tun + lidt let mayonaise. derudover kommer jeg finthakket rødpeber og majs i det gør det ikke dårligere :) Ciinea - 2009-06-15 00:05:35 Ja lidt advocado og nogle ærter ville nu gøre underværker =) og så groft brød til.. anonym - 2008-12-16 21:10:28 Den er vildt lækker, især til madpakken :D anonym - 2008-11-20 17:49:55 er kanon at komme i avocado som fyld.. nam nam dorthe - 2008-08-08 11:51:21 #camilla man kan jo bare bruge en græsk yougurt på 2% #sally hvor meget argurk og majs skal man så bruge? Nadja - 2008-07-15 12:17:57 Jeg plejer at bruge forårsløg, og hytteost. smager altså også super! evt friske urter:-) LÆKKERT! Søren - 2008-05-13 13:43:46 Hvis det absolut skal være sundt, så lad være med at anbefale hvidt brød :) sally - 2008-01-10 09:23:57 den er ikke spændene uden majs og agurker!! Mettemussen - 2007-12-31 12:07:39 Smager godt og er let at lave. Kisser - 2007-08-20 15:18:03 Lækker, men hun altid at bruge økologiske råvarer!!!!!!! phia - 2007-03-21 10:28:16 ja og lidt majs og peberfrut gør den mere spændende Camilla - 2007-03-05 13:52:59 Den er kanon - Hvis man vil gøre den mere fedtfattig, kan man bytte den græske youghurt ud med ymer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne