Chilisauce/olie i skål som hos sharwarma-forretningen
Indsendt : |
|
|
Tørret chili i "flager" (købes i små dåser), god olie f.eks. solsikkeolie eller olivenolie, hvis man synes (jeg foretrækker selv den mere neutrale olie), lidt spidskommen, evt. presset hvidløg - forringer holdbarheden og skal spises hurtigere end uden hvidløg, lav evt. en halvstor portion uden og tag lidt fra af gangen og pres hvidløg i, så har du til flere uger.
Salt, peber evt. lidt limesaft og lad det trække adskillige timer inden brug - gerne flere dage.
|
|
Opskriften er vist 16071 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-19 01:47:00 Jeg har prøvet flere varianter. Jeg er flere gange blevet opfordret til at olie og chiliflager skal småkoge, for at blødgøre chiliflager. Men nej det får en brændt smag selv ved lav varme. Jeg har erfaret at olie og chiliflager skal ligge og trække et halvt døgn. Derefter tilsættes lidt Ingefærpulver, og mindst lige så meget Tomatpure som alt det andet fylder. Det holder sig fint 14 dage i køleskab. i en lukket beholder... Stine - 2007-07-18 22:42:33 I hvilke størrelsesforhold skal tingene blandes? altså skal der eksempelvis 3 chili til 1 liter olie? eller? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor meget tørret chili ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne