Vildtgryde
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Diverse klovdyr Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : woodman Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kødet skæres i tern 2X2 cm.
Løg, hvidløg, pastinak og gullerod skæres i små tern og brunes i smørret kødet hældes op i gryden og det hele varmes op rødvinen hældes i gryden og det koges lidt ind. Champignon skæres i kvarter og dumpes også i gryden og vand hældes over og det står og småsimrer i en times tid. Fløden tilsættes og det hele gives et opkog. Smør og mel røres sammen til en smørbolle og tilsættes lidt af gangen til tilpas tykkelse. Til sidst smages der til med salt og peber. Tips: der serveres kartofler eller ris til eller måske en god hjemmelavet kartoffelmos - til maden bruger jeg gerne en god kraftig rødvin hvor resten serveres til maden |
|
Opskriften er vist 103050 gange,
og udskrevet 2053 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (155 stemmer) |
|
Kommentarer Guggi88 - 2012-02-18 11:18:54 En meget lækker ret, der blev serveret for forældre og svigerforældre en fredag aften med et glas rødvin til. Udpræget begejstring omkring bordet :D Jeg havde valgt at tilsætte lidt ekstra smag i form af bacon, coctailpølser og laurbærblade, der simrede med i retten. Kødet blev fantastisk mørt, men jeg lod det også koge i 2 1/2 time. Serverede med rodfrugtmos til - et hit! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne