Indbagt kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Tyrkiet Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen æltes sammen og hæver en time.
Den deles i seksten boller, der klappes flade og vendes i mel. Hver bolle rulles ud til en rund plade på ca. 12 cm. Det er en fordel at rulle pladerne ud i flere omgange, dvs. først rulles den ud til ca. 8 cm., lad den så hvile lidt og rul den så fuldt ud. Brug meget mel under udrulningen. Kyllingen koges mør, og kødet pilles fra skroget. Skær kødet i mindre stykker. Løg og tomater snittes og steges 10 minutter i smør. Tilsæt nu kyllingekødet. Dejpladerne pensles med smeltet smør og lægges sammen to og to. Fyldet lægges i midten og siderne foldes ind over til en lille pakke. Pensl pakkerne med smeltet smør og bag den 20 minutter i ovnen ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 67035 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2011-10-11 19:51:45 hej er der nogen der kender en god compination til den her ret :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne