Indbagt kylling

Indbagt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     
Indbagt kylling, billede 4 Indbagt kylling, billede 1 Indbagt kylling, billede 2 Indbagt kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Yufkadej af:
250 g.hvedemel
0.25 pk.gær
0.5 tsk.salt
1.5 dl.vand
2 spsk.olie
 
 Fyld:
1 kylling
3 løg
2 tomater
1 spsk.smør
 salt
 peber
50 g.smør
 
Opskrift:
Dejen æltes sammen og hæver en time.

Den deles i seksten boller, der klappes flade og vendes i mel. Hver bolle rulles ud til en rund plade på ca. 12 cm. Det er en fordel at rulle pladerne ud i flere omgange, dvs. først rulles den ud til ca. 8 cm., lad den så hvile lidt og rul den så fuldt ud. Brug meget mel under udrulningen.

Kyllingen koges mør, og kødet pilles fra skroget. Skær kødet i mindre stykker. Løg og tomater snittes og steges 10 minutter i smør. Tilsæt nu kyllingekødet.

Dejpladerne pensles med smeltet smør og lægges sammen to og to. Fyldet lægges i midten og siderne foldes ind over til en lille pakke. Pensl pakkerne med smeltet smør og bag den 20 minutter i ovnen ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 66906 gange,
og udskrevet 554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-11 19:51:45
hej er der nogen der kender en god compination til den her ret :)