Marinerede champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Marie Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser med undtagelse af champignons blandes sammen.
Champignons skæres i tynde skiver og vendes forsigtigt i marinaden. Lad det trække nogle timer i køleskab inden servering.
Tips: Brug gerne en lufttæt bøtte eller lignende da hvidløget lugter rimelig kraftigt i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 17899 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne