Kødfarsgratin
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Svits kødet. Tilsæt krydderier karry, paprika og peber og svits det med. Hak løget og kom det i sammen med tomater. Tilsæt bouillonterning og kog ca. 10 min. Jævn med melet og kog yderligere ca. 5 min.
Skær kartofler, selleri og pastinak i mindre stykker. Kog dem møre i vand. Mos grøntsagerne. Spæd til med mælk. Riv guleroden groft og bland den i. Smag til med salt og peber.
Hæld kødfarsen i et ovnfast fad. Fordel grøntsagsmosen over. Strø osten på toppen. Gratiner i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. Server med salat og groft brød.
|
|
Opskriften er vist 11956 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne