Appelsinmarineret kylling med svampesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Jamaica Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres fri for evt. skind. Stikkes med en skarp kniv 2-3 gange. Lægges i en plastpose. Marinaden røres sammen og hældes ved. Posen lukkes omhyggeligt og kødet marineres i køleskab i 1-2 timer.
Kødet dryppes af i en sigte og duppes tørt. Marinaden gemmes. Kødet brunes i smørret. Tages op og krydres med salt og peber. Svampene renses og skæres i skiver. Svitses med hvidløg i 1-2 minutter. Bouillon, marinade og koriander hældes ved. Kyllingestykkerne lægges i. Simrer i ca. 15 minutter til kødet er mørt. Kyllingestykkerne tages op. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i. Koges kort igennem. Safranris: Løg og hvidløg svitses i olien uden at tage farve. Ris og safran tilsættes under omrøring. Kogende bouillon hældes ved. Risene simrer under låg i ca. 20 minutter. Serveres med brød til. |
|
Opskriften er vist 81630 gange,
og udskrevet 2789 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Henriette - 2017-04-07 10:32:03 Jeg synes ikke, det var den store smagsoplevelse. Faderen - 2012-01-13 21:39:46 Virkelig lækker ret. Laver den uden appelsinbåde. Det bliver lidt for meget appelsin. Alle i hjemmet synes det er dejligt. Frk. P - 2008-02-24 18:52:05 fra kogebogen "Mad fra fjerne gryder" ikke ? .. Lavede det som et skoleprojekt til ca 100 mennesker , det fik sgu ros .. Molly - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækkert risene fik meget ros |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne