Citron suppe God
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : klaus bjerg Indsendt : Red : |
|
|
Margarine mel og vand smeltes i gryde/bages sammen.
Koges i 10 minutter med i revet citronskal.
Æggeblommer og sukker piskes tykt og luftigt i terrinen/skål.
Den kogene suppe gives et opkog med citronsaften og piskes lidt efter lidt i æggemassen.
Tvebakker eller rosiner severes til |
|
Opskriften er vist 17639 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-05 10:36:29 Kan suppen fryses ? åse skov - 2011-01-23 17:50:11 hejsa har i opskrift på citronvælling det hedder citronvælling jeg fik det som barn. med vnlig hilsen .åse skov |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne