Rødvinsfondue med fonduesaucer

Rødvinsfondue med fonduesaucer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksefilet/oksemørbrad i tern
500 g.kalkunfilet i tern
500 g.små forstegte frikadeller
500 g.hele rensede champignons
6 wienerpøser skåret i mindre stykker
 
0.5 flaskerødvin
5 dl.grøntsagsbouillon
2 laurbærblade
1 kvisttimian
6 peberkorn
 
 Saucer:
 Grundsubstans:
5 dl.cheasy fraiche
2.5 dl.cremefraiche 18%
 
 og enten:
 konc. tomatpuré
 paprika
 cognac
 salt
 peber
 
 eller
 hakket persille
 sennep
 salt
 peber
 cognac
 evt.lidt citron- eller lemonsaft
 
 eller
 hakket løg
 fintklippet dild
 sennep
 sojasauce
 cognac
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rødvin og grøntsagsbouillon samt krydderier koges op i en gryde. Kan herefter stå og trække til fonduen skal bruges. Hældes op rygende varm i fonduegryden og sættes over blusset.

Kødet anrettes på fad, ligesom champignons. De 3 saucer kan tilberedes et par timer før. Grundsubstancen blandes, herefter deles den op i 3 skåle. Ca. 1 tsk sennep tilsættes de to saucer, som har denne ingrediens. Resten iblandes efter smag. Pyntes med hhv paprika, persille og dild. Stilles i køleskab til brug.

Tips:

Forskellige salater kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 42369 gange,
og udskrevet 1567 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu