Rødvinsfondue med fonduesaucer
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rødvin og grøntsagsbouillon samt krydderier koges op i en gryde. Kan herefter stå og trække til fonduen skal bruges. Hældes op rygende varm i fonduegryden og sættes over blusset.
Kødet anrettes på fad, ligesom champignons. De 3 saucer kan tilberedes et par timer før. Grundsubstancen blandes, herefter deles den op i 3 skåle. Ca. 1 tsk sennep tilsættes de to saucer, som har denne ingrediens. Resten iblandes efter smag. Pyntes med hhv paprika, persille og dild. Stilles i køleskab til brug. Tips: Forskellige salater kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 42369 gange,
og udskrevet 1567 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne