Risengrød 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : SimonSJ Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
hæld først grødris i, bagefter vand så det dækker grødrisene, hæld derefter lidt salt, og sukker i. Så starter man gryden så det kan blive kogt igennem.
Når vandet er næsten forsvundet, hælder man mælk i, efterhånden som man ikke har mere tilbage i gryden. Tips: Serveres gerne med lidt kanelsukker og en klat smør. |
|
Opskriften er vist 46629 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (51 stemmer) |
|
Kommentarer H - 2011-04-13 17:11:57 Hvis nu man er en der ikke ved hvor meget en dl er hvad gøre man så ?? hvor meget er en dl?? H'et - 2011-03-22 16:38:17 Mums det ser lækkert ud; jeg får lyst til at lave det :):) malthe - 2009-02-25 17:54:16 efterhånden som man ikke har mere tilbage i gryden??? den fes ikke ind på lystavlen Tudse - 2007-12-10 16:55:48 Mælk så det passer? Altså nu er jeg jo typen der har brug for en opskrift... Sille 12 år - 2007-11-28 13:45:43 Jeg er ved at lave det..Håber det bliver godt! ostepop - 2007-11-20 17:46:38 Første gang jeg har prøvet at lave risengrød. Tak for hjælp med opskrift. Den var rigtig god. Det er også en hurtigere og nemmere måde end den min mor bruger. Vil helt klart bruge denne hver gang. christian - 2006-12-20 08:45:17 det ser godt ud.. du har virkelig gjort dig umage.. er 13 åt og har tænkt mig at læse til kok hva syntes du om det?? Per - 2005-01-01 01:01:01 Salt ca ½ tsk., vand ca. 1 dl., mælk 7-8 dl. og det skal vel koge en 3-40 minutter. nissen - 2005-01-01 01:01:01 den bedste grød jeg har smagt mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne