Ris a la mande 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : nuGGi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ris, mælk og sukker bringes i kog, helst i et vandbad. rør i grøden en gang i mellem. grøden skal være tyk. afkøl grøden.
Pisk fløden med vaniljesukker efter behag. Bland grød og flødeskummen sammen og kom der efter hakkede mandler i. |
|
Opskriften er vist 31120 gange,
og udskrevet 784 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (68 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2009-12-09 13:34:38 der skal da rigtig vanille i ris a la mande, ikke vanillesukker... det smager da ikke godt Cille Mor - 2006-12-23 21:09:38 VIDUNDERLIG !!! jeg lavede dobbelt og der er i hvert fald mere end til 8 pers. NEM OG LÆKKER !! cheiron - 2005-01-01 01:01:01 nemest mode at lave den på Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Ja, sådan skal den være, og hvis du koger risen i koge/stegpose i vandbad så bliver der garanteret ikke noget der koger over eller siver på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne