Tyrkisk kartoffelsalat med æg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartofler i letsaltet vand. Kog æggene. Skær tomat og æg i både, forårsløg i 1 cm lange stykker, og hak persillen.
Bland olie og saft af en citron i en skål. Tilsæt salt og paprika og vend resten i. Kartoflerne skal helst være lune. Smag til om der skal mere olie, salt eller citron i.
Server med tyrkiske fladbrød. |
|
Opskriften er vist 23670 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer nickie.plys - 2005-01-01 01:01:01 jeg plejer at lave den med lidt iceberg blandet i den smager himmelsk...;o) og især hvis den får lov at trække en time eller to |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne