Tyrkisk kartoffelsalat med æg

Tyrkisk kartoffelsalat med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 god håndfuld persille
2 tomater
5-6 forårsløg
1 citron
0.5 dl.Solsikkeolie
1 tsk.stærk paprika
3-4 æg
 salt
 
Opskrift:
Kog kartofler i letsaltet vand. Kog æggene. Skær tomat og æg i både, forårsløg i 1 cm lange stykker, og hak persillen. Bland olie og saft af en citron i en skål. Tilsæt salt og paprika og vend resten i. Kartoflerne skal helst være lune. Smag til om der skal mere olie, salt eller citron i.

Server med tyrkiske fladbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 23670 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg plejer at lave den med lidt iceberg blandet i den smager himmelsk...;o) og især hvis den får lov at trække en time eller to