Kanel kager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Flemming Indsendt : Red : |
|
|
Smøret skal være stue varmt for du begynder. Bland mel, farin, smør, æg og kanel til en ensartet masse. Del massen i 4 portionen og rul dem til pølser. Drys te sukker på bordet og rul pølserne her i.
Læg dejen i fryseren til dagen efter.
Skæres i ca 4mm skiver og bages ved 230g i ca 5-6 min. til kanten begynder at tage farve.
Tips: Bliver rugtige dejligt sprøde. Er bedst et par dage efter de er bagt. |
|
Opskriften er vist 14067 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer sara - 2009-05-04 16:24:44 den er rigtig god vis man laver kokus glasur til!! prøv det!! pantherpigen - 2005-01-01 01:01:01 skal lige prøve om opskriften smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne