Karpe i hvidvin
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Indsendt af : Mugge Indsendt : Red : |
|
|
Karpen renses ind- og udvendigt.
Lad skellene blive siddende.
Gnid karpen med salt indvendigt.
Lad lagen simrer i ca. 40min.
Lagen sies og kommes i et fad el. fiskegryde.
Karpen tørres indvendigt og kommes
i fadet.
Fadet tildækkes og karpen koges
i 3/4 til 1 time.
Tips: Som tilbehør kan serveres asparges- kartofler og flødestuvet spinat med ristede pinjekærner samt hollandaise sauce. |
|
Opskriften er vist 9229 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer bjarne - 2017-01-01 18:56:43 Var meget spændt under processen,resultatet var fantastisk. Det er ikke sidste gang den opskrift har fundet anvendelse i mit køkken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne