Hjemmelavede Tacoskaller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Kog majsgrynene 10 minutter i en gryde med vand. Rør af og til. Bland margarine, salt og hvedemel i majsgrøden. Ælt dejen let. Den skal være blød og let klistret. Form dejen til 8 små boller på størrelse med en bordtennisbold. Rul dejen tyndt ud på et melet bord. Steg pandekagerne på en tør og meget varm pande indtil de bobler op, ca. 2 minutter på hver side. Stabl dem ovenpå hinanden og hold dem varme under et viskestykke.
Tips: En god måde at udrulle en tynd dej på er at lægge den mellem 2 stykker bagepapir drysset med mel. Udrul den på sædvanlig vis. |
|
Opskriften er vist 41122 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Bo - 2015-12-05 15:37:50 Originale tacos er også små pandekager, ikke sprøde skaller:-) det er bare Danmark der laver dem sprøde... Karen - 2015-02-06 17:59:52 Det skal lige siges at disse bliver til majspandekager og ikke tacoskaller. De smager stadig godt, men man kan godt blive skuffet, hvis man forventer de sprøde skaller Conny - 2010-08-12 19:31:22 Kan man bruge olie istedet for margarine ? mc !!!!!!!!!!!! - 2007-04-17 17:07:25 kan man bruge den til nachos for det mangler jeg en opskrift på..... så skriv lige............ svar hurtig Børge - 2005-01-01 01:01:01 Det er bare godt Rasmus B. Dalsgaard - 2005-01-01 01:01:01 Det ser lækkert ud bare ved at tænke på det. Glæder mig til jeg skal prøve at lave det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne