Røget laks med ærtepuree og appelsindressing
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Kitty Kat Indsendt : Red : |
|
|
creme fraichen røres sammen med appelsin saft, salt og peber efter smag ( man kan også komme lidt chili i).
De frosne ærter kommes i en blender, sammen med oliven olien og der krydres med salt og peber. Ærterne skal blive til en puree. Derefter anrettes laksen, oven på klatter af appelsin dressingen. ærtepureen ligges i små klatter for sig, og retten serveres med brød til.
Tips: Denne ret er nem, hurtig og lidt anderledes |
|
Opskriften er vist 15067 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ampere - 2011-11-26 14:45:50 Hvor meget er en bakke creme fraice. Jeg synes den bliver meget tynd, når man blander saften fra blot en halv appelsin i. Jeg har brugt 9% creme fraice. Hvor mange ærter foreslås. Jeg synes jeg tog rigtigt mange (2-300 gr.) men det var ikke helt nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne