Rødkål 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : BoHolst Indsendt : Red : |
|
|
Snit ca 1 ½ kg. rødkål. Kog kålen op. Skift vand. Kog op med ny portion vand og lad koge i ca. 10 min. Tag kålen op. Bland Ribssaft (Ribena f.eks.), eddike og sukker med lagen og reducer til halvdelen. Tilsæt kål og lad trække ½ dag.
Tips: Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 17200 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer else - 2007-12-20 17:03:18 tjaaa... så kunne man jo komme lidt andefedt i når man varmer den op til juleaften ;-) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bemærk: Intet fedtstof. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne