Rødkål 03

Rødkål 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : BoHolst

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 rødkål
 Vand
3 dl.Ribssaft
3 dl.Eddike
150 g.Sukker
 
Opskrift:
Snit ca 1 ½ kg. rødkål. Kog kålen op. Skift vand. Kog op med ny portion vand og lad koge i ca. 10 min. Tag kålen op. Bland Ribssaft (Ribena f.eks.), eddike og sukker med lagen og reducer til halvdelen. Tilsæt kål og lad trække ½ dag.

Tips:

Kan fryses.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet rødkål

karakterer:
Opskriften er vist 17200 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-20 17:03:18
tjaaa... så kunne man jo komme lidt andefedt i når man varmer den op til juleaften ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Bemærk: Intet fedtstof.