Hollandsk æbledessert
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Holland Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 109159 gange,
og udskrevet 3172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (62 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-11-24 10:34:51 Meget bastand men god. Anita - 2010-03-27 17:17:05 1/11-2006. Ekstra god opskrift. 6 spsk smør, brugte ca. 100 g. Gurli. - 2010-03-17 15:23:41 Det smager vidunderligt men tror at jeg vil unlade melet næste gang og bruge hakkede mandler eller hasselnødder som foreslået af Chi. Lilian - 2010-01-30 23:22:33 æble fyldet smager godt, men topen er tør og og en dårlig oplevelse, det krøver meget flødeskum at gøre det til en god dessert. Lene - 2009-11-14 12:30:20 Prøv denne ret med mandler der er blendet deri. UHM... palmqvist2000 - 2008-11-23 13:25:41 God dessert, men prøv at erstatte de75 gr mel på toppen med hakkede hasselnødder. Mette&Katrine (: - 2008-04-03 09:44:11 den skal vi helt klart bruge til vores opgave om holland ;b susanne - 2007-11-01 13:49:29 Tilføj lidt tørrede abrikoser og tranebær. Brug mindre sukker, og spis den skønne dessert med græsk youghurt. Mumf. Heidi - 2007-08-16 13:38:31 det se lækkert ud Chi - 2007-08-12 17:12:52 det er jo en almindelig crumble :P det er os godt med hakkede hasselnødder i :) Liveterskont - 2007-02-07 10:51:24 Bunden smager udemærket men selvom vi tilføjede is i stedet for flødeskum på toppen så manglede toppen stadig noget - havregryn og mel smager ik særlig godt på toppen af denne dessert Mikkel - 2007-01-11 08:54:17 Den er god med lidt hakkede hasselnødder i, istedet for havregryn :) Johannes - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt med halvdelen af sukkeren og marcipan i stedet. Kan selvfølgelig afhænge af hvor sure æblerne er... anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den er smaddergod - kunne ikke være bedre Anette - 2005-01-01 01:01:01 Vi var en flok piger som prøvede denne opskrift. Vi vil sige at den smagte fremragende med is til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne