Abrikosris 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Skummetmælken bringes i kog i en tykbundet gryde, kornene af vanillestangen skrabes ud og kommes i gryden sammen med stangen. De skyllede, afdryppede grødris tilsættes. Der røres godt i gryden, til skummetmælken er kommet i kog.
Risen koger under låg ved svag varme i ca. 30 min., eller til al mælken er opsuget i risene. Vanillestangen tages op, og sukkeret røres i. En rund form skylles med koldt vand, og grøden hældes i og stilles til afkøling. Når grøden er helt kold, vendes formen ud på et stort fad, og grøden dækkes med de halve abrikoser. Abrikosmarmeladen røres lind med rommen og hældes ud over abrikoserne. Der pyntes med cocktailbær og gele. |
|
Opskriften er vist 19187 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne