Sopa de aguacate (Mexicansk avocadosuppe)
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Del avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud.
Kom det i blenderen sammen med bouillon, citronsaft og piskefløde.
Blend indtil suppen er helt ensartet.
Smag til med sherry, salt og peber.
Sæt suppen i køleskabet, hvis den skal serveres kold.
I modsatte fald opvarmes den til kogepunktet.
Server suppen portionsvis drysset med stumper af sprøde majschips og hakket koriander. Tips: Hvis avocadoerne opvarmes til over kogepunktet, bliver de bitre i smagen. |
|
Opskriften er vist 9774 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne