Avocado med rejefyld
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : am Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del avocadofrugtene i to så du har fire halve. Pres friskpresset citronsaft derover så de ikke bliver brune og grimme.
Bland creme fraiche med salt, peber og chili. ( blev det for stært tilsæt en anelse sukker)! Bland nu rejerne i dressingen og fordel det lige i de fire halve avocadofrugter. Pyntes med en citronskive! serveres med flute eller andet hvidt brød. Tips: det er nemt og lækkert og ser godt ud! |
|
Opskriften er vist 134307 gange,
og udskrevet 5514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (110 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2014-03-22 19:26:51 Man kan også skrælle avocadoen, før man deler den. Hver halvdel skæres så i tynde skiver, på langs, og lægges som en vifte på tallerkenen. Der dryppes med citronsaft og pyntes med rejeblandingen. Det ser pænt ud, og er meget nemmere at spise. ;-) lene hansen - 2012-09-28 19:48:15 skal prøve den i morgen kim - 2012-01-17 01:26:58 lækkert... Men når jeg har lavet det, putter jeg også salt løgsaft og ketchup i creme fraiche plus det andet, giver en fin smag til rejerne syndes vi :-) anonym - 2011-06-30 17:36:15 bliver dælme sulten nu.. lyder som en herlig sommerret anonym - 2011-03-22 13:22:51 den må jeg da have afprøvet.. lyder i hvertfald lækkert Joan - 2010-10-16 14:27:44 Retten smager også "himmelsk", hvis man tager frugten ud med en ske og blander i dressingen og tilbage i frugtskallen. Kasper - 2009-12-30 17:13:21 Faldt over denne opskrift, og den lyder jo for dejlig. Den vil jeg anrette til mine gæster til nytår imorgen. Tak for hjælpen og godt nytår ;) Mvh Kasper anonym - 2007-08-05 16:49:03 denne forret er altid et hit Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift og den er super lækker. Er god med lime istedet for citron - giver flottere farve til anretningen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne